Onze professionals trekken de kar van uw project
Wij luisteren naar uw wensen en bieden kwalitatieve oplossingen
Wij staan voor u klaar met ruim 40 jaar ervaring
De juiste materialen en de juiste constructie voor elke toepassing
Met onze vakkennis bieden wij u zekerheid

Service

Heeft u bouwplannen, neem dan contact met ons op. U kunt op korte termijn een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Te vroeg een afspraak maken kan haast niet, te laat wel. Wij nemen de plannen vrijblijvend persoonlijk met u en/of uw architect door en kunnen snel globale berekeningen en schetsen verzorgen voor de volgende stap in het ontwerp-proces. Klik  hier om direct een afspraak te maken.

Voor sommige bouwwerken of verbouwingen heeft u geen vergunning nodig. U of uw architect kunnen zelf controleren of voor het bouwplan een omgevingsvergunning nodig is. Kijk voor de vergunningencheck op het Omgevingsloket Online (OLO). Of u nu gaat bouwen met vergunning of vergunningsvrij, wij leveren stukken aan waar alle betrokken partijen probleemloos mee verder kunnen.

Mocht een opname van de bestaande situatie nodig zijn kan dat worden opgenomen in ons takenpakket. Desgewenst kunnen de gegevens van de bestaande toestand in het gemeentearchief door u of ons worden opgezocht. Als u zelf het gemeentearchief raadpleegt wijzen wij u de weg.

Wilt u een afspraak op locatie maken met een van onze deskundigen neemt u dan contact met ons op. Wij komen graag ter plaatse om een constructief vraagstuk, constructief probleem of bouwschade te analyseren. Ook is het mogelijk dat wij tijdens het bouwproces een bezoek brengen om met betrokken partijen te overleggen.

U ontvangt van ons berekeningen en tekeningen naar wens op papier en/of digitaal. Na realisatie van het project bewaren wij alle stukken in ons archief. Dus bij een volgende verbouwing of uitbreiding kunt u weer van die stukken gebruik maken. Archief>>

Ook tijdens de bouw kunnen wij onze bijdrage leveren door toezicht op de uitvoering uit te oefenen en/of mogelijke vragen van de aannemer te beantwoorden. Bouwbegeleiding >>Bouwtechnisch Adviesbureau J.A. de Beijer B.V.
Dorpsplein 5, 5561 AV, Riethoven
Postbus 19, 5560 AA, Riethoven

Tel: 040-2071810
E-mail: info@debeijeradvies.nl

 VOLG ONS